Weboldalunkon a gyorsabb és kényelmesebb használhatóság miatt sütiket használunk, valamint statisztikai szempontból (látogatottság mérése, cikkek népszerűségének vizsgálata) felhasználjuk. 

Az oldal megtekintésének folytatásával Ön elfogadja ezen sütik használatát.

 

Motorirányító rendszer teljes hibafeltárás

Teljes hibafeltáráson azt a tesztsorozatot értjük, ami több, különböző jellegű mérés során vezet el a hiba okának megtalálásához.
 
Ez a komplex diagnosztika olyan elemeket foglal magában, mint pl. a hibakód olvasás, élőadat elemzés, üzemanyag nyomásmérés, kipufogógáz-elemzés, ill. a hiba jellegétől függő célzott mérések (pl. oszcilloszkóppal, akár külső próbaúton). 
 
Komplex hibafeltárásaink abban különböznek az egyszerű számítógépes hibakiolvasástól, hogy azon messze túlmenően a hiba pontos okára fókuszálnak, legyen az egy kábeltörés, cső-szakadás, vagy pl. egy EGR-szelep koszolódása. 
 
Éppen ezért a "teljes hibafeltárás" viszonylag hosszabb időt vesz igénybe (hibától függően minimum 4-6 órát, időszakos hibánál általában legalább 7-8 órát), ezért a helyszínen nem megvárható. 
 
Az időszakos - azaz szándékosan nem előidézhető, szórványosan előforduló - hibák feltárása sokszor az említetteknél jóval nagyobb időráfordítást igényel, erről bővebben itt tájékozódhatnak. Időszakos hibák sikeres feltárására akkor van esélyünk, ha az a vizsgálat során minél több alkalommal fellép. Nagyon ritka előfordulás esetén tehát célszerű lehet várni a vizsgálatsorozattal addig, amíg a hiba gyakrabban jelentkezik.
 
Még több információ: Gyakran feltett kérdések oldalunkon.
 
ELÉRHETŐSÉGEINK: 
 
BmS Motordiagnosztika - Befecskendezős Motorok Szervize 
 
2030 Érd, Rózsa u. 5. 
BmS
 
Előfordul, hogy túlterheltségünk miatt kénytelenek vagyunk a telefont átmenetileg kikapcsolni. Ilyen esetben a kapcsolatfelvétel legbiztosabb módja az email, vagy itt:
 
 
Email: info@injektor.hu
 
NYITVATARTÁS: 
Hétfőtől péntekig: 8-15 óráig. 
     
ÜGYFÉLFOGADÁS ELŐZETES IDŐPONTEGYEZTETÉS ALAPJÁN,
 
AUTÓ ÁTVÉTEL ÉS KIADÁS KIZÁRÓLAG NYITVATARTÁSI IDŐBEN!
 

Befecskendezős Motorok Szervize • 2030 Érd Rózsa u. 5. • 06-30-598-8006 • info@injektor.hu