Weboldalunkon a gyorsabb és kényelmesebb használhatóság miatt sütiket használunk, valamint statisztikai szempontból (látogatottság mérése, cikkek népszerűségének vizsgálata) felhasználjuk. 

Az oldal megtekintésének folytatásával Ön elfogadja ezen sütik használatát.

 

Áraink

BmS Motordiagnosztika Érd

 

 

 

 

Normatételeink: 

Tehát pl. 2 db. kulccsal 70,000 Ft

  • Szakmai konzultáció, tanácsadás: megbeszélés alapján

 

Normatételeken kívüli munkáknál óránként, szerelőnként: 13,000 FtBenzines modelleken: 

- Kiszerelt benzinbefecskendező szelep (injektor) vizsgálata: 2,500 Ft/db 
- Kiszerelt benzinbefecskendező szelep (injektor) vizsgálata és sikeres tisztítása: 5,000 Ft/db 

- Kiszerelt, közvetlen befecskendezéses, mágnestekercses benzinbefecskendező szelep (injektor) vizsgálata: 5,000 Ft/db 

 

Egyéb tudnivalók dióhéjban: 

 

- a kiöregedett és az átlagosnál összetettebb felépítésű motorok vizsgálati ideje és költsége jellemzően magasabb 
 
- kérjük kapcsolatfelvétel céljából - ha lehetséges - e-mailben jelentkezzenek
 
- a vizsgálatok helyszíni megvárására nincs lehetőség 
 
- kérjük ne üres tankkal érkezzenek, a forgalmi engedélyt hozzák magukkal 
 
- csak olyan gépkocsi vizsgálatát vállaljuk el, ami eléri a közúti közlekedésben minimálisan elvárható műszaki színvonalat
 
- a munkánkat nagyban megkönnyíti, ha nem kell olyan egyéb problémákkal küzdenünk, mint pl. egy használhatatlan ablaktörlő, rossz állapotú akkumulátor vagy épp egy defektes gumiabroncs. Ha ilyen problémák nem nehezítik a hibafeltárást, gyorsabban, ezáltal olcsóbban tudunk dolgozni 
 
- a vizsgálatok nagy részében a kipufogógázok elemzésére sor kerül. Ennek a hibátlan kiértékelése csak tökéletes kipufogórendszerrel valósítható meg 
 
- időszakos (nem állandó, kiszámíthatatlanul, vagy nagyon ritkán előforduló) hibáknál a diagnosztika költsége jellemzően magasabb, mint állandó hibák esetében. Ritkán előforduló jelenségeknél sokszor célszerű inkább várni addig, amíg a hiba nem jelentkezik gyakrabban. 

 

2016 MÁRC. 31 UTÁN MÁR NEM VÁLLALJUK A KUGELFISCHER, D-, K-, KE JETRONIC RENDSZEREK JAVÍTÁSÁT. AZ ÜZEMANYAG RENDSZEREK REMÉNYTELENÜL ELSZENNYEZŐDTEK, ELHASZNÁLÓDOTTAK, A FONTOSABB ALKATRÉSZEKET ÚJ ÁLLAPOTBAN BESZEREZNI GYAKRAN MÁR LEHETETLEN, AMELLETT, HOGY MEGFIZETHETETLENÜL DRÁGÁK. A VEVŐK ÁLTAL BONTÓKBAN FELLELT HARMINC, NEGYVEN ÉVES ALKATRÉSZEK KÖZÖTT NINCS KIFOGÁSTALAN, SOKKAL GYAKORIBB A MŰKÖDÉSKÉPTELEN.

A KISZERELT BEMELEGEDÉS SZABÁLYZÓK FELÚJÍTÁSÁT ÉS A BEFECSKENDEZŐ SZELEPEK VIZSGÁLATÁT, TISZTÍTÁSÁT TOVÁBBRA IS VÁLLALJUK.

 
A befecskendező rendszerek, motormenedzsment rendszerek egyre bonyolultabbak, nemritkán több, egymástól független hiba a panaszolt rendellenes működés okozója, nem is beszélve az időszakos hibákról. 
EMIATT A HIBÁK FELTÁRÁSA, AZOK JAVÍTÁSA GYAKRAN JELENTŐSEN MEGHALADJA AZT AZ IDŐALAPOT, AMIT A NORMATÉTELEINK KIALAKÍTÁSÁNÁL FIGYELEMBE VETTÜNK. ILYEN ESETEKBEN KÉNYTELENEK VAGYUNK AZ IDŐALAP TÚLLÉPÉST IS FELSZÁMÍTANI ÜGYFELEINK FELÉ. Ebben az esetben a túllépés idejét kedvezményes díjjal (10,000 Ft/óra/szerelő) számítjuk fel. 


 

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy nincs lehetőség arra, hogy ügyfeleink a vizsgálatot megvárják. Ennek elsősorban baleset-megelőzési szempontból van jelentősége, de előfordul, hogy - a sok esetben erős összpontosítást igénylő - feladataink végzése közben a műhelyben beszélgető, telefonáló ügyfeleink hátráltatják a munkánkat. A telefonos időpont-egyeztetés alkalmával megpróbáljuk a vizsgálat időszükségletét megbecsülni, így segítve ügyfeleinket abban, hogy a gépkocsi eljuttatását és átvételének időpontját meg tudják tervezni.


A "csak nézzen már rá mesterem egy szempillantásra" jellegű felkérésekkel kapcsolatban meglehetősen szkeptikusak vagyunk. A "ránézésnek egy szempillantásra" persze nincs akadálya, de túl sok értelme sincs. Megalapozott véleményt alkotni még két szempillantás alatt sem tudunk. (Sajnos. Ha tudnánk, akkor a szerviz évente csak másfél hétig lenne nyitva. A többi időt felváltva a Fidzsi szigeteken, Barbadoson, és a londoni Ritz szállóban vészelnénk át.) 

Kérjük, a vizsgálatra ne kiszáradt tankkal hozzák az autókat. Több, mint kellemetlen, ha a próbaút során elfogy a benzin. Hasonlóan problémás, ha a vizsgálatra hozott autó műszaki állapota nem üti meg a közúti közlekedésben minimálisan elvárható műszaki színvonalat. Nem tudjuk elvállalni az autót, ha annak sérült, lyukas a kipufogója, vagy az egyéb állapota miatt (fék, kormány, futómű, stb.) kockázatot jelent vele akár egy pár kilométeres próbaút is. 

Mivel a diagnosztika során általunk használt adatbázisok alapvetően motorszám, ill. motorkód alapján különböztetik meg a rendszereket, kérjük, hogy a vizsgálatra a forgalmi engedélyt hozzák magukkal, a motor beazonosításának sokszor időigényes folyamatát ezzel jelentősen rövidíteni tudjuk.
 

Mint máshol is leírtuk: 
Egyes gépkocsi-típusok, mint például a Fiat-csoport tagjai, a Peugeot, vagy a Citroen, olyan transzponderes indításgátló rendszerrel lettek szerelve, amelyek különösen érzékenyek a tápfeszültség hirtelen változásaira. Emiatt sajnos nem tudunk felelősséget vállalni azokért a károkért, amelyek az akkumulátor töltése, ill. cseréje során az indításgátló rendszerben következnek be. 

A gumi-, ill. műanyag alkatrészek öregedése miatt körültekintő szerelés mellett sem lehet teljes mértékben kizárni, hogy egyes elemek, rögzítőfülek sérüljenek, törjenek, ez főleg korosabb autók esetében fennálló kockázati tényező. Az ilyen kellemetlen eseményeket megpróbáljuk elkerülni, de erre felelősséget vállalni nem tudunk. Ugyanez vonatkozik az agyonkorrodált, kihajtási kísérletnél beleszakadó csavarok esetére is. Még több információ: Gyakran feltett kérdések oldalunkon. 

 
ELÉRHETŐSÉGEINK: 
 
BmS Motordiagnosztika - Befecskendezős Motorok Szervize 
 
2030 Érd, Rózsa u. 5. 
BmS
 
Előfordul, hogy túlterheltségünk miatt kénytelenek vagyunk a telefont átmenetileg kikapcsolni. Ilyen esetben a kapcsolatfelvétel legbiztosabb módja az email, vagy itt:
 
 
Email: info@injektor.hu
 
NYITVATARTÁS: 
Hétfőtől péntekig: 8-15 óráig. 
     
ÜGYFÉLFOGADÁS ELŐZETES IDŐPONTEGYEZTETÉS ALAPJÁN,
 
AUTÓ ÁTVÉTEL ÉS KIADÁS KIZÁRÓLAG NYITVATARTÁSI IDŐBEN!
 

Befecskendezős Motorok Szervize • 2030 Érd Rózsa u. 5. • 06-30-598-8006 • info@injektor.hu