Weboldalunkon a gyorsabb és kényelmesebb használhatóság miatt sütiket használunk, valamint statisztikai szempontból (látogatottság mérése, cikkek népszerűségének vizsgálata) felhasználjuk. 

Az oldal megtekintésének folytatásával Ön elfogadja ezen sütik használatát.

 

Egyedi indításgátló már a legtöbb dízel rendszerre is

Saját fejlesztésű többpontos, egyedi indításgátlóinkat immár tíz éve telepítjük benzines és dízel modellekbe egyaránt. Egyedisége okán is hathatós védelmet nyújt a gépkocsi elkötése ellen, eddig több ügyfelünk jelezte, hogy ennek a rendszernek köszönhetően a gépkocsija megmenekült... (nem mellesleg, egyik korábbi saját autónk is.)

Mit ér a gyárilag beépített, a kocsi ellopását megakadályozni hivatott indításgátló? 
A semminél többet. Amatőr, még "pályakezdő" tolvaj esetében valószínűleg megfelelő védelmet nyújt. 

Egészen más a helyzet, ha profi autótolvajok érdeklődését keltette fel az autónk. Ebben az esetben a gyári immobiliser szinte semmit nem ér, bármit is állít az autógyártó. 


 

A fotón egy ellopott, majd - rendkívül szerencsés módon megtalált - Peugeot 407-esbe csatlakoztatott motorvezérlő egység látható. A piros keretben a "műtéti hegeket" figyelhetjük meg. Pontosan tudták, hogy a műanyaggal kiöntött felületet hol kell megbontani, és ott mit kell tenni. Egy ilyen ECU-t az eredetire kicserélve a motor máris indítható. Az interneten böngészve percek alatt fellelhetőek olyan eszközök is, amik egy zsebben elférnek, és több milliós autók pillanatok alatt véghezvihető elkötésére szolgálnak. 


Mint tudjuk, tökéletes, 100%-os biztonságot nyújtó rendszer nincs. Van viszont hatékony védelem, aminek a bekerülési költsége is elfogadható. 
 

Indításgátlónk több ponton gátolja a motorvezérlő rendszer működését. A könnyen hatástalanítható riasztókkal és rablásgátlókkal szemben a mi fejlesztésünk lényege, hogy a motorirányítást minden autóban más és más pontokon blokkoljuk. Rendszerünk lelke egy speciálisan, minden esetben egyedien megépített "hardverkulcs". Így próbáljuk meg szavatolni, hogy a gyári indításgátlókkal szemben a mi megoldásunk tényleg egyedi és kiismerhetetlen maradjon. Ebből adódóan indításgátlónkkal védett autót elvinni - járó motorral - eddig egyetlen egyszer sem sikerült. 


A több éves fejlesztés során kiérlelt termékünk hibamentes működésére örök garanciát vállalunk. 

Sikeres termékünk, több határainkon kívül futó autót is a mi rendszerünk véd, "maradandóan".A dízel motorvezérlő rendszerek fejlődési iránya lehetővé teszi számunkra, hogy az egyedi lopásgátlóinkat a legtöbb korszerű dízel gépkocsiba is akadálytalanul beépíthessük, és a védelem foka is maximális legyen. Az egyedi indításgátló rendszer beépítési díjai: 

egy db kulccsal 65000 Ft, 
két db kulccsal 70000 Ft. 


BmS Motordiagnosztika - Befecskendezős Motorok Szervize 
www.injektor.hu 
2030 Érd, Rózsa u. 5. 
Tel.: 06-30-598-8006 


NYITVATARTÁS: 
Hétfőtől péntekig: 8-15 óráig. 


ÜGYFÉLFOGADÁS KIZÁRÓLAG ELŐZETES IDŐPONTEGYEZTETÉS ALAPJÁN! 

 
ELÉRHETŐSÉGEINK: 
 
BmS Motordiagnosztika - Befecskendezős Motorok Szervize 
 
2030 Érd, Rózsa u. 5. 
BmS
 
Előfordul, hogy túlterheltségünk miatt kénytelenek vagyunk a telefont átmenetileg kikapcsolni. Ilyen esetben a kapcsolatfelvétel legbiztosabb módja az email, vagy itt:
 
 
Email: info@injektor.hu
 
NYITVATARTÁS: 
Hétfőtől péntekig: 8-15 óráig. 
     
ÜGYFÉLFOGADÁS ELŐZETES IDŐPONTEGYEZTETÉS ALAPJÁN,
 
AUTÓ ÁTVÉTEL ÉS KIADÁS KIZÁRÓLAG NYITVATARTÁSI IDŐBEN!
 

Befecskendezős Motorok Szervize • 2030 Érd Rózsa u. 5. • 06-30-598-8006 • info@injektor.hu