Weboldalunkon a gyorsabb és kényelmesebb használhatóság miatt sütiket használunk, valamint statisztikai szempontból (látogatottság mérése, cikkek népszerűségének vizsgálata) felhasználjuk. 

Az oldal megtekintésének folytatásával Ön elfogadja ezen sütik használatát.

 

Egyik szolgáltatásunk: utastér fertőtlenítés, klíma tisztítás

Erre a területre sajnos csak nagyon kevés figyelem jut, pedig egészségünk romlása lehet a tét... 

Hozzáértők szerint az autó légkondícionáló rendszerét minden évben egy, de inkább két alkalommal kellene tisztítani, illetve két tisztítás között legfeljebb 15,000 km-t ajánlatos megtenni. 

Tapasztalataink szerint viszont erre - általában - ritkán kerül sor.


 

Abban mindenki egyetért, hogy a klíma útján baktériumok, gombák kerülnek az utastérbe, melyek az egészséget veszélyeztetik. 

 
 

Egy elrettentő állapotú pollenszűrő. A szűrő anyagának színe eredetileg szürke volt. Cseréje három évvel ezelőtt is túl késő lett volna. A hat éves autó tulajdonosa nem is tudta, hogy van ilyen szűrő az autójában, és azt cserélni kellene, erre a figyelmét soha nem hívták fel. A szűrő cseréje sokszor meglehetősen időtrabló elfoglaltság.


Két dolgot kell megtennünk ahhoz, hogy az egészségkárosító hatást elkerüljük. Egyrészt a pollenszűrőt rendszeresen cserélni kell, másrészt a rendszert a már említett időközönként ki kell tisztítani. 
Amit feltétlenül be kellene tartanunk: használt autó vásárlása utáni utastér fertőtlenítés és a klíma tisztítása. 

A tisztításnak többféle módja ismert, de pl. az ezekhez árult számos spray hatékonyságát gyakran megkérdőjelezik. Egyes állítások szerint az illatosító anyag hatékonyabban nyomja el a szagot, mint amilyen a baktérium ölő hatás. 
Más - hatékonyabb - eljárásokhoz elkerülhetetlen az utastér néhány elemének a megbontása. 

Mi a ma elérhető legkorszerűbb, egyben leghatékonyabb módszert választottuk: egy ózon generátor sterilizálja, csírátlanítja az utasteret. Nem kell bizonytalan hatású spray, nincs habképződés, nincs tisztítófolyadék miatt elszíneződött műanyag alkatrész, nincs bontás. Ezzel az eljárással nem a kellemetlen szagot nyomjuk el, hanem az okát szüntetjük meg, véglegesen. Természetesen, a gombák, baktériumok idővel újra termelődnek, ezért van szükség az ajánlott időszakonként a tisztítást megismételni. A tisztítást követően a kocsiszekrényt 10 percig szellőztetve a termelt ózon tökéletesen lebomlik. 


 


A művelet - általában - 40-60 percet vesz igénybe. 

Ára: 10,000 Ft. 

 
ELÉRHETŐSÉGEINK: 
 
BmS Motordiagnosztika - Befecskendezős Motorok Szervize 
 
2030 Érd, Rózsa u. 5. 
BmS
 
Előfordul, hogy túlterheltségünk miatt kénytelenek vagyunk a telefont átmenetileg kikapcsolni. Ilyen esetben a kapcsolatfelvétel legbiztosabb módja az email, vagy itt:
 
 
Email: info@injektor.hu
 
NYITVATARTÁS: 
Hétfőtől péntekig: 8-15 óráig. 
     
ÜGYFÉLFOGADÁS ELŐZETES IDŐPONTEGYEZTETÉS ALAPJÁN,
 
AUTÓ ÁTVÉTEL ÉS KIADÁS KIZÁRÓLAG NYITVATARTÁSI IDŐBEN!
 

Befecskendezős Motorok Szervize • 2030 Érd Rózsa u. 5. • 06-30-598-8006 • info@injektor.hu