Befecskendezős Motorok Szervize - Motorirányító rendszer teljes hibafeltárás
  


Motorirányító rendszer teljes hibafeltárás

Teljes hibafeltáráson azt a tesztsorozatot értjük, ami több, különböző jellegű mérés során vezet el a hiba okának megtalálásához.
 
Ez a komplex diagnosztika olyan elemeket foglal magában, mint pl. a hibakód olvasás, élőadat elemzés, üzemanyag nyomásmérés, kipufogógáz-elemzés, ill. a hiba jellegétől függő célzott mérések (pl. oszcilloszkóppal, akár külső próbaúton). 
 
Komplex hibafeltárásaink abban különböznek az egyszerű számítógépes hibakiolvasástól, hogy azon messze túlmenően a hiba pontos okára fókuszálnak, legyen az egy kábeltörés, cső-szakadás, vagy pl. egy EGR-szelep koszolódása. 
 
Éppen ezért a "teljes hibafeltárás" viszonylag hosszabb időt vesz igénybe (hibától függően minimum 4-6 órát, időszakos hibánál általában legalább 7-8 órát), ezért a helyszínen nem megvárható. 
 
Az időszakos - azaz szándékosan nem előidézhető, szórványosan előforduló - hibák feltárása sokszor az említetteknél jóval nagyobb időráfordítást igényel, erről bővebben itt tájékozódhatnak. Időszakos hibák sikeres feltárására akkor van esélyünk, ha az a vizsgálat során minél több alkalommal fellép. Nagyon ritka előfordulás esetén tehát célszerű lehet várni a vizsgálatsorozattal addig, amíg a hiba gyakrabban jelentkezik.
 
Még több információ: Gyakran feltett kérdések oldalunkon.
 
ELÉRHETŐSÉGEINK: 
 
BmS Motordiagnosztika - Befecskendezős Motorok Szervize 
 
2030 Érd, Rózsa u. 5. 
Tel.: 06-30-598-8006 
BmS
 
Előfordul, hogy túlterheltségünk miatt kénytelenek vagyunk a telefont átmenetileg kikapcsolni. Ilyen esetben a kapcsolatfelvétel legbiztosabb módja az email.
 
 
Email: info@injektor.hu
 
NYITVATARTÁS: 
Hétfőtől péntekig: 8-15 óráig. 
     
ÜGYFÉLFOGADÁS ELŐZETES IDŐPONTEGYEZTETÉS ALAPJÁN,
 
AUTÓ ÁTVÉTEL ÉS KIADÁS KIZÁRÓLAG NYITVATARTÁSI IDŐBEN!
 

Befecskendezős Motorok Szervize • 2030 Érd Rózsa u. 5. • 06-30-598-8006 • info@injektor.hu