Weboldalunkon a gyorsabb és kényelmesebb használhatóság miatt sütiket használunk. 

Az oldal megtekintésével Ön elfogadja ezen sütik használatát.

 

Látogatottsági mutatóink

ÜDVÖZLET AZ OLVASÓNAK!

 

2009: az elsõ év, amikor az injektor.hu látogatóinak száma elérte a százezret. 
 

2010-ben már viszont 178,000, 2011-ben pedig 232,000 látogatót köszönthettünk oldalunkon. Ez a szám 2012-ben meghaladta a negyedmilliót, a 2013-as évben ez az adat 320,000, 2014-ben pedig hajszálnyival fél millió felett.

Jól tudjuk: ez nem egészen ennyi, mert ebben a számban benne vannak azok is, akik véletlenül tévedtek ide és csak jelentéktelen időt töltöttek a web-oldalunkon. És persze az oldal szerkesztése, fejlesztése közben mi magunk is "idetévedtünk", esetleg naponta nem is csak egyszer. 

Ennek ellenére úgy gondoljuk, hogy egy ilyen kis országban, a világon viszonylag kevesek által beszélt nyelven írt, alapvetően műszaki információkat tartalmazó web-oldal, ha eléri ezt a látogatottsági szintet, ez nem olyan rossz eredmény. 

A weboldal indításakor az a cél motivált bennünket, hogy a problémáikkal minket megkereső kollégákon kívül esetleg másokat is érdekelhetnek ezek az információk. Így aztán néhány kérdést próbaképpen bárki számára hozzáférhetően válaszoltunk meg, korántsem biztos, hogy tévedésmentesen, de mindíg a legjobb tudásunk szerint. 
Az egyes - akkor még nyúlfarknyi - cikkek újabb kérdéseket generáltak, az oldalt bővítgettük, végül kinőttük a kereteit, ezért teljesen átalakítottuk az oldalt. Hozzávetõleg nyolc évig az új formában volt megtekinthető az injektor.hu, majd 2014 decemberében került sor némi fazonigazításra.

Számos látogatónktól kapunk - döntően pozitív - visszajelzést, az elismerő sorokat őszintén köszönjük. 
Természetesen előfordul jobbító szándékú, kritikus észrevétel is, ezeket méginkább köszönjük, az oldal szerkesztésénél tanulságait figyelembe vesszük. 

Nemegyszer úgy születik egy-egy új cikk, hogy megpróbálunk eleget tenni az oldalt látogatók kívánságainak, így indult pl. a sikeres Műszerteszt sorozatunk. Többen is felvetették, hogy kevés a tárgyilagos értékelés, összehasonlítás járműdiagnosztikai műszer ügyben, szívesen olvasnának erről oldalunkon. Mivel a megkeresett műszerforgalmazók meghatározó része nagyon pozitívan állt hozzá a kérdéshez, és egy hosszabb teszt erejéig rendelkezésünkre bocsájtották éppen futó készülékeik egy-egy példányát, (köszönjük!), el tudott indulni sorozatunk. Mára ott tartunk, hogy néhány nappal a teszt közzététele után a magyar nyelvű oldalakon már az elsők között (gyakran: legelső) helyen találjuk a műszertesztünket, ha a Google keresőjébe beütjük a műszer nevét. Mivel egyetlen gyártóhoz, márkához sem kötődünk, szerencsére megengedhetjük magunknak a tárgyilagosság luxusát.

Ha bármilyen téma elolvasása, információ hasznos az Olvasó számára, akkor már megérte, hogy annak idején elindítottuk, és rendszeresen "karban tartjuk" az injektor.hu -t. 


Az oldal kiemelkedő látogatottsága - megítélésünk szerint - tükrözi a befektetett munkát. Számos cikkünk a hazai szaksajtóban nyomtatott formában is hozzáférhető.
"Prémium oldalaink" útjára engedésével (első szám: 2014 január) az oldal látogatottsága is emelkedett. 
Üdvözlettel: Besze Sándor, Besze Gábor 

 
ELÉRHETŐSÉGEINK: 
 
BmS Motordiagnosztika - Befecskendezős Motorok Szervize 
 
2030 Érd, Rózsa u. 5. 
Tel.: 06-30-598-8006 
BmS
 
Előfordul, hogy túlterheltségünk miatt kénytelenek vagyunk a telefont átmenetileg kikapcsolni. Ilyen esetben a kapcsolatfelvétel legbiztosabb módja az email.
 
 
Email: info@injektor.hu
 
NYITVATARTÁS: 
Hétfőtől péntekig: 8-15 óráig. 
     
ÜGYFÉLFOGADÁS ELŐZETES IDŐPONTEGYEZTETÉS ALAPJÁN,
 
AUTÓ ÁTVÉTEL ÉS KIADÁS KIZÁRÓLAG NYITVATARTÁSI IDŐBEN!
 

Befecskendezős Motorok Szervize • 2030 Érd Rózsa u. 5. • 06-30-598-8006 • info@injektor.hu